Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu amb el ganivet la carn del llobarro i les cues dels llagostins. Poseu-ho en un bol i amaniu-ho amb tots els ingredients.
  2. Muntatge: en un cèrcol metàl·lic de 7 cm de diàmetre poseu el tàrtar i, al damunt, una cullerada d’ous de salmó. Traieu-ne el cèrcol, poseu-hi un xic de ruca o bleda vermella i unes gotes d’oli de porradell.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: