Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu finament amb el ganivet el salmó fresc i el fumat, sense pell ni espines.
  2. En un bol, mescleu el cogombret, les tàperes, l'escalunya, el julivert, el porradell, la maionesa i un xic de suc de llimona. Afegiu-hi el salmó picat i remeneu-ho bé. Salpebreu-ho i afegiu-hi Perrins i tabasco.
  3. Peleu els alvocats, talleu-los a daus petits i barregeu-los amb el tàrtar.
  4. Feu la vinagreta triturant les anxoves, barrejades amb l'oli i el vinagre de vi blanc.
  5. Munteu el plat posant en un motlle el tàrtar; al costat, els enciams, i amaniu-ho amb vinagreta. Serviu-ho amb torrades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: