Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el salmó fumat i la ceba tendra a daus. Poseu-los en un bol i afegiu-hi el suc de llimona, la pela de llimona ratllada, l’oli d’oliva, la sal i el pebre negre. Remeneu-ho tot molt bé.
  2. Peleu l’alvocat i talleu-lo a dauets. Feu el mateix amb el tomàquet. Poseu-los en dos bols.
  3. Feu servir un cèrcol per muntar el tàrtar amb una capa de tomàquet, una d’alvocat i una de salmó. Acabeu-ho amb sèsam i brots tendres.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: