Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la tonyina i el ceballot a cubs i afegiu-hi la maionesa, la mostassa, la salsa de soja, sal fina i ‘maniguette’.
  2. Reserveu les fulles de peril·la en fred.
  3. En un cassó, poseu l’oli amb les herbes aromàtiques i l’all.
  4. Talleu discos d’albergínia d’uns 2 cm de gruix i afegiu-hi l’oli. Poseu-ho a bullir a foc lent 15 min.
  5. Després d’aquest temps, apagueu el foc i deixeu-ho confitar a temperatura ambient 4 h. Podeu conservar l’albergínia en el seu oli a la nevera després d’aquest temps.
  6. Assequeu l’albergínia amb paper de cuina, afegiu-hi una mica de flor de sal i poseu-hi el tàrtar a sobre. Talleu les fulles de peril·la a la juliana molt fina i poseu-ho sobre el tàrtar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: