Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu les molles de vieira i talleu-les ben finament amb el ganivet. Poseu la carn en un bol. Vigileu que les vieires siguin ben fresques, han de ser excel·lents!
  2. Peleu la poma i talleu-la a dauets molt i molt fins. Afegiu-la a la vieira.
  3. Amaniu-ho amb unes gotes de suc de llima acabada d'esprémer, un petit raig d'oli, la sal i un pensament de pebre acabat de moldre. Barregeu-ho bé i rectifiqueu-ho, si cal.
  4. Col·loqueu el tàrtar en un plat, utilitzant un motlle perquè quedi ben vistós. Al costat, poseu-hi els ous de truita i acabeu-ho amb la decoració d'unes làmines ben fines d'ametlles tendres i un xic de porradell picat finament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: