Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el suc de tomàquet amb el vodka, el suc de llimona, el tabasco i la salsa Perrins, poseu-ho al foc i afegiu-hi l’agar-agar, barregeu-ho bé i deixeu que bulli 1 min. Passeu-ho pel túrmix.
  2. Reserveu-ne una petita part i col·loqueu la resta en un motlle, folrat amb film, de manera que quedi amb 1 cm de gruix. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Amb una xeringa, aneu agafant el Bloody Mary reservat i deixeu-ne caure gotetes dins d’un recipient amb aigua freda, coleu-ho i reserveu-ho amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Afegiu wasabi al gust als 200 ml d’aigua, escalfeu-ho i diluïu-ho amb la gelatina, prèviament hidratada. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu el Bloody Mary i talleu-lo en quatre rectangles; escalfeu-los uns segons al forn, a 160 ºC.
  6. Talleu la tonyina en quatre daus, salpebreu-los i marqueu-los en una paella, 1 min per cada costat, procurant que el centre quedi cru. Talleu-los a làmines i poseu-los sobre el Bloody Mary. Amb un cullera de boles petita, feu boletes de gelatina de wasabi i poseu-les amb les gotes de Bloody Mary. Serviu-ho amb fulletes d’api.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: