Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al guacamole: barregeu tots els ingredients.
  2. Per a la salsa: barregeu tots els ingredients.
  3. Marqueu la tonyina pels quatre costats.
  4. Poseu una quenelle de guacamole a un costat del plat i la tonyina a l’altre.
  5. Salseu-ho amb la salsa de tomàquet i afegiu-hi dues peces de nachos clavats al guacamole i una mica de porradell picat a sobre de la tonyina.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: