Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les carxofes i traieu-ne el cor. Talleu els cors a octaus i reserveu-los.
  2. En una paella amb oli d’oliva, poseu la ceba tallada a làmines. Afegiu-hi les altres verdures, tallades a trossos no gaire grossos. Tireu-hi un polsim de sal i una mica d’orenga o pebre negre.
  3. Deixeu-ho coure a foc mitjà. Quan sigui cuit, prepareu un motlle antiadherent de silicona i col·loqueu-hi les anxoves al fons, com si fossin les busques d’un rellotge.
  4. A sobre, distribuïu-hi les verdures i anivelleu-ho amb una forquilla. Cobriu-ho amb una làmina de pasta fullada, punxada prèviament, perquè no pugi. Poseu-ho 12-15 min al forn, a 200 ºC.
  5. Traieu-ho del forn i, quan sigui fred, gireu-ho.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: