Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta brisa: barregeu els ingredients amb les mans fins a obtenir una massa uniforme. Emboliqueu-la amb film transparent i deixeu-la reposar a la nevera un mínim d’1 h.
  2. Peleu i talleu el mango a dauets. Salteu-lo en una paella amb la mantega i el sucre. Ha de quedar caramel·litzat; per tant, deixeu-lo coure a foc mitjà 5 min. Peleu la taronja i talleu-la a grills. Reserveu-ho.
  3. Estireu la pasta brisa amb un corró, formant discos una mica més grossos que els motlles on els coureu. Unteu els motlles i disposeu-hi la massa, prement fort la base perquè no s’abaixin les vores. Coeu la pasta al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC. El millor és coure-la tapada amb un disc de paper parafinat i amb cigrons crus a sobre.
  4. Per al toffee: coeu el sucre en un cassó, a foc lent, fins que agafi un to ros. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi la nata no gaire freda. Integreu la nata al caramel, barregeu-ho fins a textura de salsa. Reserveu-la.
  5. Serviu el pastís tebi, amb la taronja i el mango a sobre, acompanyat de la salsa de toffee i uns grans de pol·len.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: