Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola grossa, feu un caramel amb el sucre i la mantega. Quan agafi un color ros, afegiu-hi la vainilla i les pomes tallades a làmines ben fines. Doneu-hi un parell de voltes per tal que les pomes quedin ben barrejades amb el caramel i coeu-les uns 5 min.
  2. Distribuïu la poma dins uns motlles individuals tipus flameres i cobriu cada motlle amb un disc de massa brisa, tallat a la mida del motlle.
  3. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que la massa sigui ben daurada, uns 25 min.
  4. Quan sigui tebi, desemmotlleu-lo capgirant els motlles per tal que la brisa quedi a la base del Tatin.
  5. Serviu-lo tebi acompanyat de nata líquida mig muntada.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: