Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta brisa: barregeu la farina i la mantega fins que els dos ingredients estiguin ben integrats. Ajunteu-hi el sucre i després l’ou, sense treballar-ho gaire, però que quedi una massa compacta. Si aquesta queda massa dura, s’hi pot afegir una mica d’aigua. Tapeu amb film transparent, deixeu-ho reposar 1 h a la nevera.
  2. Per a les pomes: en un motlle de pastís de 20 cm que pugui anar al forn, poseu-hi el sucre, la mantega i l’aigua. Deixeu-ho bullir fins que aconseguiu un caramel de color suau. Peleu les pomes i traieu-ne el cor. Talleu-les a rodanxes de 3 mm de gruix i col·loqueu-les dintre del motlle. Amb un corró esteneu la pasta brisa i poseu-la per sobre del motlle omplert amb la poma i cobriu-lo. Coeu-lo al forn 1 h a 150 ºC. Un cop cuit, desemmotlleu-lo i pinteu-lo amb la gelatina. Us recomanem de presentar-lo calent acompanyat amb nata líquida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: