Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la tempura: poseu l'aigua i el gel al vas i programeu 30 segons, velocitat 5. Comproveu que el gel s'hagi dissolt completament.
  2. Afegiu-hi el rovell d'ou i programeu 4 segons, velocitat 3.
  3. Incorporeu la resta dels ingredients per a la tempura i barregeu-ho 10 segons, velocitat 6. Per obtenir un resultat òptim, feu-la servir immediatament.
  4. Arrebosseu cada llagostí amb la tempura preparada i freda i fregiu-los en abundant oli calent.
  5. Serviu-ho amb la salsa de soja rebaixada amb el brou dashi.
  6. El wasabi i el nap se serveixen en bols separats per afegir a la salsa segons el gust.

Consell:

Feu servir aquesta massa per arrebossar també verdures com espàrrecs, pebrots, cebes, etc.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: