Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Folreu el motlle de plum-cake amb làmines de cansalada.
  2. Barregeu la carn amb els ous crus batuts i una mica de sal.
  3. Suqueu la molla de pa amb la llet i barregeu-la amb la carn.
  4. Talleu els pits de pollastre amb l’ajut d’unes tisores.
  5. Peleu els ous durs.
  6. Farciu la base del motlle amb la meitat de la carn picada. A sobre, poseu-hi els ous durs, arrenglerats, i els trossos de pollastre tallat. Cobriu-ho amb el formatge ratllat i la resta de carn picada.
  7. Premeu-ho bé i tapeu el plum-cake amb la resta de làmines de cansalada.
  8. Tapeu el motlle amb paper d’alumini i coeu-ho al forn, a 170 ºC, 30 min.
  9. Quan hagi passat 30 min, demaneu ajuda a un adult per retirar el paper d’alumini i continueu-ho coent 20 min més.
  10. Espereu que la terrina es refredi una mica i desemmotlleu-la sobre una safata.
  11. Rebutgeu el líquid que la carn ha deixat anar durant la cocció, talleu el pastís i ja el podeu servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: