Preparació
Preparació
- Folreu el motlle de plum-cake amb làmines de cansalada.
- Barregeu la carn amb els ous crus batuts i una mica de sal.
- Suqueu la molla de pa amb la llet i barregeu-la amb la carn.
- Talleu els pits de pollastre amb l’ajut d’unes tisores.
- Peleu els ous durs.
- Farciu la base del motlle amb la meitat de la carn picada. A sobre, poseu-hi els ous durs, arrenglerats, i els trossos de pollastre tallat. Cobriu-ho amb el formatge ratllat i la resta de carn picada.
- Premeu-ho bé i tapeu el plum-cake amb la resta de làmines de cansalada.
- Tapeu el motlle amb paper d’alumini i coeu-ho al forn, a 170 ºC, 30 min.
- Quan hagi passat 30 min, demaneu ajuda a un adult per retirar el paper d’alumini i continueu-ho coent 20 min més.
- Espereu que la terrina es refredi una mica i desemmotlleu-la sobre una safata.
- Rebutgeu el líquid que la carn ha deixat anar durant la cocció, talleu el pastís i ja el podeu servir.