Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus d’uns 7 mm i el pit de pollastre a daus d’1,5 mm. 
  2. Poseu la carn en un bol i afegiu-hi sal, pebre, l’ou batut i la nata. Treballeu-ho amb les mans fins que quedi una mescla homogènia.
  3. Afegiu-hi els pebrots escalivats, pelats i tallats a trossos. Torneu-ho a treballar bé amb les mans. 
  4. Poseu el farciment en un motlle rectangular d’uns 24 x 11 x 6 cm d’alçada i enforneu-ho a 160 ºC, 90 min. 
  5. Deixeu-ho refredar sobre una reixeta a temperatura ambient i reserveu la terrina a la nevera tota la nit, abans de tallar-la a porcions.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: