Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el fetge fresc a rodanxes d’1 cm.
  2. Poseu una paella a escalfar.
  3. Una vegada la tingueu ben calenta, marqueu el fetge per les dues cares.
  4. Seguidament, escorreu-lo amb un paper absorbent. Unteu amb la compota de poma les Teules i poseu-hi al damunt encara calent el fetge que heu marcat.
  5. Finalment, empolseu-ho amb els cristalls de sal i el pebre mòlt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: