Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Barregeu la clara d’ou amb el sucre, la farina i la mantega fosa. Us quedarà una massa força líquida.
  2. Poseu una culleradeta de la massa sobre una catifa de silicona i aixafeu-la amb la mateixa cullera, perquè quedi una rodona molt fineta.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure les teules al forn, a 180 ºC, 2 min. Passat aquest temps ja les tindreu a punt!

El consell

Per donar forma de teula a les galetes, ho heu de fer just quan les tregueu del forn. De fet, quan són calentes podeu donar-lis la forma que més us agradi. I, si teniu mandra de fer-ho, no passa res, perquè planes també són la mar de bones!

Les catifes de silicona es coneixen amb el nom de silpat. Són una mena d’estora antiadherent que va molt bé per preparar postres, ja que asseguren que la massa no s’hi enganxarà. Si us agrada fer de pastisser, val la pena comprar-ne una!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: