Preparació
- Per a la mousse de xocolata: poseu en remull la gelatina amb aigua freda.
- Barregeu les natilles i el sucre.
- Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu la gelatina amb les natilles.
- Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
- Repartiu la mousse dins els motlles. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
- Per al crumble de cacau: barregeu els ingredients secs.
- Afegiu-hi la mantega a trossets i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
- Formeu una xurro amb la massa, emboliqueu-lo amb paper film i reserveu-lo al congelador.
- Ratlleu el crumble amb un ratllador de forat gros, escampant-lo sobre un paper de forn.
- Coeu-ho uns 5-8 min a 180 ºC, fins que sigui cuit.
- Muntatge: gelat de xocolata i una natilla de xocolata. Disposeu una cullerada de natilla al fons del plat, com si fos una salsa. A sobre, poseu-hi la mousse, una quenelle de gelat de xocolata i empolseu-hi per sobre el crumble ben cruixent.