Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu el cogombre a bastons de 5 x 1 cm.
  2. Peleu les pastanagues i talleu-les a fils amb un espiralitzador. Reserveu-les per separat en remull amb aigua freda. 
  3. Renteu les remolatxes, peleu-les i liqueu-les per extreure'n el suc. 
  4. Per al salmorejo: tritureu tots els ingredients. Coleu-ho i refrigereu-ho.
  5. Per a la pipirrana: peleu i piqueu a dauets tots els vegetals, i mescleu-ho amb l’oli, vinagre, mostassa, sal i pebre negre. Reserveu-ho a la nevera.
  6. Per al mango marinat: mescleu l'aigua, el vinagre, el sucre i la sal.
  7. Peleu el mango i talleu-ne la polpa a trossos i poseu-ho amb la marinada en un recipient hermètic, 24 h, a temperatura ambient. Refrigereu-ho.
  8. Treballeu el suc de remolatxa amb el túrmix per crear una escuma natural.
  9. En un got, poseu-hi el salmorejo, la pipirrana, el cogombre, la pastanaga, el mango a cubs i, per sobre, l'escuma de remolatxa. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: