Preparació
- Feu el cogombre a bastons de 5 x 1 cm.
- Peleu les pastanagues i talleu-les a fils amb un espiralitzador. Reserveu-les per separat en remull amb aigua freda.
- Renteu les remolatxes, peleu-les i liqueu-les per extreure'n el suc.
- Per al salmorejo: tritureu tots els ingredients. Coleu-ho i refrigereu-ho.
- Per a la pipirrana: peleu i piqueu a dauets tots els vegetals, i mescleu-ho amb l’oli, vinagre, mostassa, sal i pebre negre. Reserveu-ho a la nevera.
- Per al mango marinat: mescleu l'aigua, el vinagre, el sucre i la sal.
- Peleu el mango i talleu-ne la polpa a trossos i poseu-ho amb la marinada en un recipient hermètic, 24 h, a temperatura ambient. Refrigereu-ho.
- Treballeu el suc de remolatxa amb el túrmix per crear una escuma natural.
- En un got, poseu-hi el salmorejo, la pipirrana, el cogombre, la pastanaga, el mango a cubs i, per sobre, l'escuma de remolatxa. Serviu-ho immediatament.