Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els musclos amb aigua tèbia i netegeu-los amb un ganivet. Poseu-ho al recipient Varoma. Aboqueu l'aigua al vas i programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  2. Situeu el recipient Varoma al seu lloc. Quan acabi, separeu els cossos dels musclos i reserveu les valves. Buideu el got.
  3. Traieu les restes de barbes dels musclos (si en tinguessin) i trossegeu-los al vas programant 4 segons, velocitat 5. Traieu-ho i reserveu-ho.
  4. Poseu al got la ceba, els alls i l'oli. Programeu 5 segons, velocitat 4. Baixeu les restes de les parets cap a les ganivetes i sofregiu-ho programant 5 min, temperatura Varoma, velocitat cullera.
  5. Afegiu-hi el tomàquet, el llorer i el pebre de Caiena. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Incorporeu-hi el vi, la farina i els musclos trossejats. Programeu 5 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  6. Aboqueu la barreja en un bol, retireu la fulla de llorer i comproveu si necessita sal (dependrà dels musclos). Ompliu la part ampla de cada valva amb la barreja preparada ajudant-vos amb una cullera i reserveu-ho.
  7. Sense rentar el got feu una salsa beixamel de farciment. Acabeu d'omplir els musclos amb la beixamel.
  8. Deixeu-ho refredar dins del frigorífic. Passeu els musclos per ou batut, arrebosseu-los amb el pa ratllat i fregiu-los en oli calent.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: