Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els ceps, talleu-ne la base i afegiu-los al brou fred. Feu-ho bullir 10 min.
  2. Trossegeu els ceps, salteu-los amb unes gotes d’oli d’oliva i reserveu-los.
  3. A la mateixa paella, sofregiu la ceba, el porro i l’all, picats, 10 min, o fins que la ceba sigui transparent. Afegiu-hi l’arròs i la farigola, remeneu-ho 2 min i empolseu-ho amb el pebre vermell. Barregeu-ho bé i mulleu-ho amb el vi blanc, 1-2 min, fins que s’evapori l’alcohol.
  4. Aboqueu-hi el brou bullent, salpebreu-ho i continueu la cocció 16-18 min, fins que l’arròs estigui al punt. A mitja cocció, torneu-hi a incorporar els ceps.
  5. Netegeu les carxofes: elimineu-ne les fulles exteriors dures, les puntes i els pèls interiors; talleu-les finament, amb una mandolina, i submergiu-les en un recipient amb aigua i llimona. Assequeu-les i passeu-les per farina, i fregiu-les en oli d’oliva abundant. Reserveu-les sobre paper absorbent.
  6. Serviu l’arròs donant-li forma amb un cèrcol de pastisseria. Afegiu-hi els xips de carxofa, escampeu-hi pebre vermell i serviu-ho amb unes fulles de farigola.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: