Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu descongelar el bacallà en una font amb reixeta a la nevera. Talleu els trossos més grans en lamines fines
  2. Netegeu l’enciam i eixugueu-lo bé. Netegeu els tomàquets i talleu-los en rodanxes fines
  3. Piqueu les ametlles amb un ganivet
  4. Barregeu el paté amb oli, sal i pebre
  5. Serviu-ho en plats alternant les rodanxes de tomàquet amb trossos de bacallà i una mica d’oli amb paté d’olives. Decoreu la part superior del timbal amb amanides de colors i, al voltant, amb més salsa i ametlles. Serviu-ho a l’instant

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: