Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i assequeu el julivert. Reserveu-ne unes quantes fulles i piqueu-ne la resta. Barregeu-les amb oli d’oliva i reserveu-les.
  2. Peleu els tomàquets, elimineu-ne les llavors i talleu-los a daus petits.
  3. Renteu els pebrots, elimineu-ne les llavors i la membrana blanca interior i talleu-los a daus petits.
  4. Peleu i piqueu la ceba.
  5. Netegeu l’all tendre i piqueu-lo.
  6. Espinyoleu les olives i piqueu-les.
  7. Barregeu les mongetes amb les verdures tallades. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb el vinagre de xerès i l’oli de julivert.
  8. Retireu la pell del bacallà i talleu-lo a làmines. Cobriu amb les làmines l’interior d’un cèrcol petit de pastisseria. Ompliu-lo amb l’amanida de mongetes. Repetiu l’operació per a cada plat.
  9. Serviu els timbals amb unes quantes fulles verdes variades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: