Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla, poseu l’aigua amb sal i el bicarbonat a bullir. Quan bulli, poseu-hi els tirabecs nets, 2 min.
  2. En un bol, poseu aigua i gel.
  3. Traieu els tirabecs de l’aigua bullent amb un escorredor i poseu-los dins el bol amb gel, per parar-ne la cocció i fixar la clorofil·la.
  4. En una paella, poseu un bon raig d’oli a foc mitjà, i aboqueu-hi les ametlles, els alls laminats, el bitxo, el gingebre i un xic de sal.
  5. Quan les ametlles i l’all es comencin a daurar, poseu-hi la llet d’ametlles i la soja. Deixeu-ho reduir una mica i feu servir aquesta crema per salsar els tirabecs.
  6. Acabeu-ho amb porradell i cerfull picat; també hi podeu posar pètals de flors fresques d’ametller, de prunera o de cirerer. Però, si no en teniu, uns pètals de calèndula també li escauen molt bé, a aquesta recepta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: