Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la pasta seguint les instruccions del paquet, escorreu-la i refredeu-la.
  2. Poseu els pebrots i els alls a escalivar al forn fins que estiguin ben cuits.
  3. Peleu els pebrots i els alls i tritureu-los amb l’oli, l’alfàbrega, la sal, el pebre i els anacards, fins que quedi una textura cremosa.
  4. Mescleu la pasta amb la salsa calenta i acabeu-la amb el formatge idiazabal ratllat pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: