Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el peix d'espines, escates i pell, renteu-lo amb aigua molt freda, talleu-ne làmines molt fines, com si fos un carpaccio (o, si enteneu de cuina japonesa, el tall seria com per preparar un sashimi).
  2. Renteu el moniato i bulliu-lo com si tractés d'una patata, deixeu-lo refredar, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes fines.
  3. Espremeu les llimes, poseu-ne el suc en un recipient, per triturar-lo amb el túrmix, amb un tros molt petit d’'ají' groc (alerta, és un picant fort, poseu-ne segons el gust), l'all, un tros de gingebre, vuit fulles de coriandre, sal, pebre mòlt i l'oli d'oliva. Tritureu-ho i coleu-ho, i reserveu-ho a la nevera.
  4. Netegeu l’enciam i reserveu-a la nevera.

MUNTATGE

  1. És molt recomanable refredar a la nevera el plat on emplatareu el 'tiradito'.
  2. Salpebreu la base del plat i comenceu a posar-hi el peix per tota la superfície.Torneu-ho a salpebrar i afegiu-hi la salsa de llima, cobrint tot el peix. Afegiu-hi el moniato, l'enciam i els grans de blat de moro.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: