Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una batedora, bateu els rovells d'ou amb el sucre fins que doblin el volum.
  2. Afegiu-hi la pela ratllada de dues llimones i la pasta pura de festuc. Barregeu-ho suaument fins a integrar tots els ingredients.
  3. Afegiu-hi el mascarpone i continueu batent-ho.
  4. Afegiu-hi la nata i bateu-ho amb més potència, fins que la barreja agafi una textura més etèria.
  5. Reserveu la barreja a la nevera, dins d'una mànega de pastisseria.
  6. Prepareu el cafè i deixeu-lo refredar. Afegiu-hi un rajolí de rom o un altre licor que us agradi.
  7. Mulleu-hi els melindros, sense que es trenquin, però que quedin ben xops. Poseu-los en un plat i cobriu-los amb la crema.
  8. Escampeu-hi cacau en pols per sobre i deixeu-ho refredar 4 h a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: