Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar lleuger amb aigua, sucre i un rajolí de moscatell. Reserveu-ho.
  2. Munteu els rovells d’ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat, i barregeu-ho bé. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les suaument a la mescla anterior.
  3. Remulleu els melindros amb l’almívar reservat i col·loqueu-los al fons de les copes. Repartiu la crema sobre els melindros i deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. És molt millor fet d’un dia per l’altre.
  4. Per als estels de la decoració, feu un caramel ros amb el sucre. Encara calent, formeu unes estrelles sobre paper de forn i repartiu-hi per sobre les ametlles laminades i torrades. Deixeu-ho refredar i empolseu-hi sucre en pols.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: