Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu el sucre amb el rovell d’ou fins que s’emblanquini i augmenti de volum. Integreu-hi el formatge mascarpone. Ha de quedar amb textura de crema. A part, barregeu el sucre amb el cafè i afegiu-hi l’amaretto. 
  2. Remulleu els melindros en aquest líquid i poseu-los en un plat. 
  3. En una copa o una tassa que pugui anar a taula, poseu-hi tres cullerades de crema de mascarpone; a sobre, una capa de melindros; després, una cullerada de crema de mascarpone, una altra capa de melindros, i, finalment, una altra cullerada de mascarpone. 
  4. Guardeu-ho a la nevera fins a l’hora de servir, que serà quan hi empolsareu el cacau en pols per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: