Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la nata en el got de la Thermomix i escalfeu-la 2 min/100°C/vel 2.
  2. Afegiu-hi la xocolata amb llet, la xocolata negra, la mantega i el xili.
  3. Tritureu-ho 1 min/vel 10.
  4. Aboqueu la mescla en un bol i introduïu-ho al congelador 1 h.
  5. Amb una cullereta, agafeu petites porcions de xocolata i, amb els dits, doneu-los forma de trufa.
  6. Arrebosseu-ne algunes en cacau en pols i unes altres en cacau pur i col·loqueu-les en una safata. Reserveu-les en el frigorífic fins al moment de servir.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: