Preparació

- Per a la salsa teriyaki: en un cassó a foc lent, coeu tots els ingredients, tot remenant-ho, fins a aconseguir una salsa fina. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
- Per al tofu: amb unes varetes, mescleu la soja, el mirin, el sucre i el gingebre.
- Talleu el tofu a daus i poseu-ho a marinar amb la barreja anterior un mínim de 2 h.
- Talleu les albergínies a daus regulars de la mateixa mida que el tofu i saleu-les.
- Enfarineu el tofu i les albergínies amb la Maizena. Fregiu-ho en oli abundant. Escorreu-ho sobre paper de cuina i reserveu-ho.
- Talleu l'all a làmines i salteu-lo amb els espinacs amb una mica d'oli.
- Salteu-hi els xiitakes amb oli, sal i pebre.
- Munteu el plat amb els espinacs com a base i, a sobre, els daus d'albergínies i de tofu i els xiitakes. Cobriu-ho amb la salsa i acabeu-ho amb sèsam i ceba xinesa tallada a làmines.