Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Albergínies teriyaki
Albergínies teriyaki
  1. Per a la salsa teriyaki: en un cassó a foc lent, coeu tots els ingredients, tot remenant-ho, fins a aconseguir una salsa fina. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  2. Per al tofu: amb unes varetes, mescleu la soja, el mirin, el sucre i el gingebre.
  3. Talleu el tofu a daus i poseu-ho a marinar amb la barreja anterior un mínim de 2 h.
  4. Talleu les albergínies a daus regulars de la mateixa mida que el tofu i saleu-les.
  5. Enfarineu el tofu i les albergínies amb la Maizena. Fregiu-ho en oli abundant. Escorreu-ho sobre paper de cuina i reserveu-ho.
  6. Talleu l'all a làmines i salteu-lo amb els espinacs amb una mica d'oli.
  7. Salteu-hi els xiitakes amb oli, sal i pebre.
  8. Munteu el plat amb els espinacs com a base i, a sobre, els daus d'albergínies i de tofu i els xiitakes. Cobriu-ho amb la salsa i acabeu-ho amb sèsam i ceba xinesa tallada a làmines.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: