Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema d’alvocat: peleu i traieu el pinyol de l’alvocat. En un pot, barregeu-ho amb la resta, tritureu-ho bé, passeu-ho per un colador fi i reserveu-ho tapat amb paper film a la nevera.
  2. Bulliu els llagostins amb aigua amb sal durant 2 min i refredeu-los amb aigua, gel i sal. Peleu-los i guardeu-los.
  3. Talleu la ceba tendra a la juliana i poseu-la amb aigua i gel.
  4. Talleu els tomàquets en 6 trossos, amaniu-los amb sal, oli i vinagre.
  5. Talleu l’alvocat amb una mandolina a làmines fines.
  6. Muntatge: a la base d’un plat poseu la crema d’alvocat i, per sobre, ben posat però de forma desendreçada, el tomàquet, els llagostins, l’alvocat, la ceba tendra, el cerfull i el porradell picat. A continuació, amaniu-ho una mica més.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: