Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i talleu per la meitat els tomàquets. Buideu-los amb un ganivet, piqueu la polpa resultant i reserveu-los.
  2. Peleu i piqueu amb el ganivet la ceba.
  3. Escorreu les mongetes en un colador, amb aigua freda.
  4. En un recipient, afegiu-hi la ceba, les mongetes, el tomàquet i el julivert picats, el vinagre i l’oli, i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi les anxoves i els seitons i amaniu-ho, si cal.
  5. Poseu els tomàquets oberts en un plat, amaniu-los i afegiu-hi un fil d'oli d'oliva verge extra. Al damunt, afegiu-hi l’empedrat.

El consell

  • Podeu substituir les anxoves i els seitons per tonyina, bacallà, salmó... i les mongetes per qualsevol llegum. Us recomanem que amaniu l’empedrat en l’últim moment, ja que les anxoves contenen molta sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: