Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu les patates fins que estiguin ben tendres.
  2. En un altre cassó, coeu les fulles de la col 2 min.
  3. Obriu els tomàquets per la meitat i rostiu-los al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. En una paella, salteu els alls picats finament amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi la patata pelada i les fulles de col, barregeu-ho bé i serviu-ho sobre els tomàquets. Afegiu-hi pernil ibèric tallat a tires i serviu-ho acompanyat d’unes quantes fulles d’orenga.

CONSELL
També podeu acompanyar-ho d’uns quadradets de calamar saltats, salmó o bacallà fumat i, fins i tot, de daus de cansalada.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: