Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tombet: talleu totes les verdures a trossos regulars. Ofegueu-los en una cassola amb un raig d’oli d’oliva i un polsim de sal.
  2. Coeu-ho 35-40 min, a foc lent, fins que tot sigui tou.
  3. Al final de la cocció afegiu-hi la sàlvia i tapeu la cassola. Deixeu-ho així 10 min.
  4. Per als ous: poseu un cassonet al foc amb aigua abundant i 4 o 5 gotes de vinagre. Espereu que arrenqui el bull fort. En aquest moment, tireu-hi un ou sense la closca i abaixeu el foc ràpidament, fins que l’aigua només tremoli.
  5. Compteu 3,5 min exactes i traieu l’ou. Continueu fins a tenir tots els ous cuits.
  6. Serviu el tombet amb els ous i la salsa de tomàquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: