Preparació
- Netegeu les costelles de porc amb paper de cuina i enfarineu-les.
- Bateu l’ou, passeu-hi la carn i poseu-la al bol del pa ratllat japonès (panko), que s’impregni bé, amb compte perquè no es trenquin les molles.
- En una safata plana, poseu els trossos de carn en fila, perquè no perdin l’arrebossat.
- Prepareu la salsa (mescleu la salsa Worchester i el quètxup) segons la proporció i el gust dels comensals. Reserveu-la en una gerreta.
- Talleu la col molt fina i poseu-la al plat com a acompanyament, i unes rodanxes de tomàquet. Amaniu-ho amb oli de sèsam i vinagre d’arròs.
- Fregiu la carn en oli d’oliva a foc lent i poseu-la al plat amb l’amanida de col i tomàquet. Si voleu, acompanyeu-la també d’arròs.
CONSELL
Al Japó serveixen el ton-katsu tallat a tires, per facilitar-ne el consum. La carn davant i l’amanida, en
muntanyeta, al darrere.