Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les costelles de porc amb paper de cuina i enfarineu-les.
  2. Bateu l’ou, passeu-hi la carn i poseu-la al bol del pa ratllat japonès (panko), que s’impregni bé, amb compte perquè no es trenquin les molles.
  3. En una safata plana, poseu els trossos de carn en fila, perquè no perdin l’arrebossat.
  4. Prepareu la salsa (mescleu la salsa Worchester i el quètxup) segons la proporció i el gust dels comensals. Reserveu-la en una gerreta.
  5. Talleu la col molt fina i poseu-la al plat com a acompanyament, i unes rodanxes de tomàquet. Amaniu-ho amb oli de sèsam i vinagre d’arròs.
  6. Fregiu la carn en oli d’oliva a foc lent i poseu-la al plat amb l’amanida de col i tomàquet. Si voleu, acompanyeu-la també d’arròs.

CONSELL
Al Japó serveixen el ton-katsu tallat a tires, per facilitar-ne el consum. La carn davant i l’amanida, en
muntanyeta, al darrere.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: