Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu 8 llesques fines de pa i torreu-les d'un costat.
  2. A part, salteu els ceps amb l'oli, un pessic de pebre, sal, all i julivert. Renteu l'amanida, escorreu-la i barregeu-la amb els pinyons.
  3. Muntatge: disposeu la cansalada sobre la torrada, sobre els bolets i també sobre l'amanida. Col·loqueu l'altra torrada sobre l'amanida.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: