Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escorreu les carxofes i tritureu-les amb l'oli d'oliva verge extra i una mica de sal. Ha de quedar com una crema o un paté.
  2. Torreu les llesques de pa. Bateu els ous, saleu-los lleugerament, afegiu-hi una mica de llet i qualleu-los sense parar de moure en una paella amb una mica d'oli a foc mitjà.
  3. Unteu les llesques de pa amb la crema de carxofes i acabeu-ho amb els ous remenats.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: