Preparació
- Netegeu els bolets, assequeu-los i salteu-los en una paella, amb un parell de grans d’all picats i unes gotes d’oli, 10 min. Afegiu-hi la sal al final.
- Per als ous amb camisa: en una cassola, poseu a bullir aigua amb el vinagre. Quan bulli, abaixeu el foc. Trenqueu l’ou en un plat i afegiu-lo a la cassola. No ho toqueu fins que comenci a pujar. Amb una cullera i molt suaument, gireu-lo de manera que el rovell d’ou quedi cobert per la clara. Deixeu-ho coure 4 min i retireu-ho amb molta cura.
- Torreu les llesques de pa, fregueu-les amb mig tomàquet, pinteu-les amb una mica d’oli, cobriu-les amb els bolets, els ous amb camisa i unes fulles de sàlvia.
- Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
CONSELL
És una combinació excel·lent, bolets i ous, per començar el dia amb molta energia. Feu servir bolets de temporada.