Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els bolets, assequeu-los i salteu-los en una paella, amb un parell de grans d’all picats i unes gotes d’oli, 10 min. Afegiu-hi la sal al final.
  2. Per als ous amb camisa: en una cassola, poseu a bullir aigua amb el vinagre. Quan bulli, abaixeu el foc. Trenqueu l’ou en un plat i afegiu-lo a la cassola. No ho toqueu fins que comenci a pujar. Amb una cullera i molt suaument, gireu-lo de manera que el rovell d’ou quedi cobert per la clara. Deixeu-ho coure 4 min i retireu-ho amb molta cura.
  3. Torreu les llesques de pa, fregueu-les amb mig tomàquet, pinteu-les amb una mica d’oli, cobriu-les amb els bolets, els ous amb camisa i unes fulles de sàlvia. 
  4. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.

CONSELL
És una combinació excel·lent, bolets i ous, per començar el dia amb molta energia. Feu servir bolets de temporada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: