Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la barra de pa a llesques d’un dit de gruix. Torreu-les, si pot ser en un foc de llenya o en unes brases, procurant que quedin daurades de fora i toves de dins.
  2. Una vegada torrades, talleu els tomàquets per la meitat i fregueu-los en una cara de les llesques. Poseu-hi el pernil al damunt i un dau de fetge gras d’ànec a la sal.
  3. Acabeu-ho amb unes gotes d’oli d’oliva i serviu-ho abans que el pa es refredi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: