Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el brioix en quadrats i deixeu que s’assequi bé.
  2. Escalfeu la nata, la llet, el sucre, la pell de llimona i la beina de vainilla oberta pel mig. Deixeu-ho infusionar una bona estona, com més millor.
  3. Incorporeu-hi els ous ben batuts i barregeu-ho bé.
  4. Mulleu els quadrats de brioix en el líquid anterior. Marqueu-los en una paella amb una mica de mantega i arrebosseu-los amb sucre.
  5. Serviu les torrades calentes amb tots els elements de l’emplatat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: