Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Torreu les llesquetes de pa. Reserveu-les.
  2. Feu una crema de poma posant a coure les pomes pelades i tallades a daus amb la mantega i el sucre.
  3. Poseu una paella al foc i quan estigui calenta poseu-hi l’escalopa de foie amanida amb sal i pebre negre.
  4. Després, unteu les llesquetes de pa amb la crema de poma, i, un cop estigui calent i cuit, poseu-hi el foie al damunt. Ho podeu acabar amb uns cristalls de sal i un cordó de reducció de pedro ximenes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: