Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, formeu unes circumferències al centre dels panets i buideu-les, com si es tractés d’unes berlines. Deixeu que el pa s’assequi tota la nit, o més, si cal, fins que quedi dur.
  2. Bulliu la llet amb el sucre, les peles i el canonet de vainilla. En una safata, poseu la llet bullida i banyeu-hi el pa dur: deixeu que absorbeixi la llet i es refredi.
  3. Passeu els pans xops per farina i ou batut; fregiu-los en oli calent abundant i reserveu-los sobre paper de cuina absorbent.
  4. Deixeu que es refredin lleugerament. Escampeu-hi per sobre una barreja de canyella en pols i sucre de llustre, i presenteu-los farcits de figues o, opcionalment, de gelat.

CONSELL
Podeu omplir les llesques amb ou amb crema pastissera, i també afegir un rajolí d’anís a la preparació, o anís en pols.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: