Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas el sucre i polvoritzeu-lo programant 30 s, velocitat progressiva 5-10.
  2. Afegiu-hi la pell de llimona i torneu a programar 30 s, velocitat progressiva 5-10.
  3. Incorporeu-hi les ametlles i la canyella. Programeu 15 s, velocitat 6. Amb l'espàtula baixeu les restes de pasta de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  4. Torneu a programar velocitat 6 sense programar temps, fins que s'hagi desprès l'oli de l'ametlla i quedi una textura una mica oliosa (com de "serradures").
  5. Folreu una caixa de fusta amb folis blancs, deixant que sobresurti pels laterals per poder embolicar.
  6. Empolseu el paper de l'interior de la caixa amb canyella, aboqueu-hi la pasta pressionant bé i allisant-ho amb l'ajuda d'una cullera.
  7. Cobriu el torró amb el paper, i tanqueu la caixa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: