Preparació
- Per al crumble: en un recipient, barregeu la mantega amb la farina, l’ametlla en pols i el sucre. Barregeu-ho bé fins a obtenir una massa farinosa, amb la textura de la sorra de la platja.
- Enforneu la massa a 180 ºC, durant 20 min, remenant-la de tant en tant, fins que es torri de manera homogènia.
- Traieu-la del forn, deixeu-la refredar i reserveu-la.
- Mentrestant, en un recipient o al got de la batedora, poseu el foie fresc net de venes i afegiu-hi una mica de sal i el sucre.
- A poc a poc, aboqueu-hi l’aigua bullent sense deixar de triturar-ho amb la batedora, fins a obtenir una crema espessa, llisa i homogènia.
- Afegiu-hi l’ametlla a trossets i barregeu-ho bé amb una cullera.
- Disposeu la crema en un motlle rectangular i deixeu-la refredar fins que se solidifiqui.
- Talleu daus de torró de foie i serviu-los sobre una cullerada de crumble. Acabeu-ho amb una mica de caviar de gerds.