Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Trenqueu la xocolata i poseu-la en un bol que pugui anar al microones.
  2. Foneu la xocolata al microones amb molta cura. Cada 30 segons, retireu el bol del microones i remeneu la xocolata. Heu de vigilar molt quan la tragueu, perquè us podeu cremar fàcilment. Si no ho veieu clar, demaneu a un adult que ho faci per nosaltres.
  3. Un cop fora del microones, afegiu-hi els cereals. Feu-ho quan la xocolata sigui tèbia, perquè si encara és calenta els cereals es poden estovar.
  4. Barregeu bé la xocolata i els cereals i aboqueu la barreja en un motlle de torró protegit amb paper de forn, o en un motlle rectangular de silicona.
  5. Deixeu-ho refredar unes hores i ja tindreu el torró a punt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: