Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 50 ºC i coeu-hi les avellanes.
  2. Retalleu el pa d'àngel en rodones d’uns 8 cm de diàmetre.
  3. Escalfeu la mel a 135 ºC.
  4. Escalfeu el sucre amb l’aigua i el cremor tàrtar fins a obtenir un almívar a 145 ºC. Ajunteu els dos almívars.
  5. Munteu les clares a punt de neu i aboqueu-hi l’almívar en forma de rajolí. Continueu muntant-ho fins que quedi espès.
  6. Torneu-ho a posar tot al foc, afegiu-hi les avellanes calentes i remeneu-ho. Ràpidament, poseu una cullerada de massa sobre una 'oblea' i tapeu-ho amb una altra 'oblea', fent pressió per tal que quedi pla. Repetiu l’operació fins acabar totes les avellanes.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: