Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: bateu els ous amb el túrmix. Poseu els ous i el sucre en un cassó a foc lent, remenant-ho amb una llengua fins que quedi espès i amb textura cremosa. Coleu-ho i reserveu-ho filmat a pell.
  2. Per al torró: escalfeu la nata líquida, la vainilla, la sal i un pessic de pela de llimona ratllada. Aboqueu-ho sobre els rovells i torneu-ho a posar al foc, remenant-ho contínuament, fins que arribi a uns 72-75 ºC. Reserveu-ho.
  3. Poseu l’aigua, el sucre i la glucosa en un cassó al foc.
  4. Quan arribi a 128 ºC, aboqueu-ho sobre l’ametlla en pols i remeneu-ho. Si teniu robot de cuina, feu servir l’accessori de pala.
  5. Incorporeu-hi la crema anglesa i continueu remenant-ho fins que baixi a 30-40 ºC i tingui una textura pastosa, com de plastilina.
  6. Aboqueu la barreja dins un motlle de torró (8 x 22 x 3 cm) folrat amb paper de forn. Poseu-hi un pes a sobre i deixeu-ho reposar un dia a la nevera.
  7. L’endemà, desemmotlleu el torró i cobriu-ho amb la crema, poseu-hi una mica de sucre per sobre i cremeu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: