Preparació
Preparació
- Netegeu els bolets i talleu-los menuts.
- Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella prou gran perquè hi càpiguen els tortel·linis, poseu-hi una cullerada de l’oli dels tomàquets secs i coeu-hi el gra d’all picadet, 1 mi.
- Afegiu-hi els bolets tallats i coeu-los fins que perdin l’aigua. Reserveu-los.
- Per a la salsa de pesto vermell: tritureu els tomàquets secs, les ametlles, la salsa de tomàquet, el parmesà i l’oli, fins a aconseguir una salsa uniforme de color vermell.
- Bulliu els tortel·linis seguint les indicacions del paquet i afegiu-loh a la paella on hi ha els bolets.
- Poseu-hi el pesto, remeneu-ho una mica i serviu-ho.
El consell
- En aquesta recepta et proposem fer servir tortel·linis farcits de formatge, però també et quedarà un plat boníssim si compres pasta farcida de carn o de verdures.
- Aquest pesto vermell va la mar de bé per acompanyar altres tipus de pasta. Pots provar de fer-lo la pròxima vegada que preparis espaguetis o tallarines.
- Si t’agrada el gust de les herbes aromàtiques, pots acabar el plat posant-hi un polsim d’alfàbrega fresca o d’orenga per sobre.