Preparació
- Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Barregeu el iogurt amb el sucre i separeu-ne una part. Escalfeu aquesta part al microones i dissoleu-hi la gelatina. Afegiu-ho a la resta del iogurt i barregeu-ho bé. Munteu la nata i incorporeu-la suaument al iogurt. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli (mínim dues hores).
- Talleu la pasta de full en forma de corona circular, de 28 cm el diàmetre exterior i 18 cm l’interior. Coeu-ho 25 min a 200 ºC, fins que quedi daurat. Un cop fred, talleu-ho per la meitat per poder farcir el tortell.
- Escalfeu la xocolata blanca al microones i, amb una cullera, aboqueu-la per sobre el tortell per decorar-lo.
- Abans de començar a sopar, farciu el tortell amb la crema de iogurt i reserveu-lo a la nevera fins al moment de menjar (si es farceix amb molta antelació, la pasta de full no es manté cruixent).