Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’adob de xili: tritureu tots els ingredients junts fins que quedi fi. Reserveu-ho en fred.
  2. Talleu el peix, net, tallat a daus mitjans, d’uns 1,5 x 1,5 cm. Marineu-los en l’adob de xili.
  3. Rostiu la tortilla en un comal (o una paella antiadherent), poseu-hi el guacamole a la base i, a sobre, els daus de peix.
  4. Acabeu-ho amb la ceba morada amb el xili habanero picat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: